Welkom bij Drankshop Koperbrau

De Drankenspeciaalzaak voor Unieke Geschenken en Diverse Dranken!

In het hart van Meerhout vind je ons, jouw ultieme bestemming voor een uitgebreid assortiment aan dranken en verrassende geschenken. Ontdek de bijzondere wereld van smaken en geniet van een persoonlijke ervaring bij elke aankoop.

Bezoek ons

Beleef de wereld van onze drankenhandel

Of je nu op zoek bent naar het perfecte geschenk, een bijzonder biertje, een exclusieve sterke drank of een fles sprankelende wijn, cava of champagne, wij staan klaar om jou te verwelkomen in onze drankenspeciaalzaak. Tot snel!

Klaargemaakte Geschenken

Bij ons draait het niet alleen om drank, maar ook om het perfecte geschenk. Kies uit een breed scala aan prachtig samengestelde klaargemaakte geschenken. En als je niet precies vindt wat je zoekt, maken we het ter plekke, volgens jouw persoonlijke smaak en voorkeuren.

Diversiteit in Bieren

Bierliefhebbers, verheug je! Ontdek een bierparadijs met meer dan 400 verschillende bieren. Van ambachtelijke brouwsels tot internationale favorieten, wij hebben een bier voor elke liefhebber.

Exclusieve Sterke Dranken

Laat je verrassen door onze uitgebreide collectie jenevers, whisky's, rum’s, cognacs en wodka’s. Elke fles vertelt een verhaal van vakmanschap en smaak, en we helpen je graag de perfecte keuze te maken.

Ruim Aanbod Frisdranken

Geniet van verfrissende frisdranken. Van klassieke favorieten tot trendy nieuwe smaken, wij hebben alles wat je nodig hebt om je dorst te lessen.

Smaakvolle Wijnen, Cava's en Champagnes

Ontdek de finesse van onze selectie wijnen, cava's en champagnes. Van uitgebalanceerde wijnen tot sprankelende bubbelende dranken, wij hebben de perfecte fles voor elke gelegenheid.