Welkom bij Koperbrau

Waar Passie en Service Samenkomen

Bij Koperbrau zijn we niet alleen jouw vertrouwde leverancier van kwaliteitsdranken, maar ook jouw partner in het creëren van onvergetelijke evenementen. Wij bieden een materiaalverhuurservice voor jouw speciale gelegenheden, omdat we begrijpen dat de juiste sfeer net zo belangrijk is als de dranken zelf.

Bekijk ons verhuur aanbod

Wat Wij Aanbieden

  • Uitgebreide Drankenkeuze: Ontdek ons assortiment van dranken, variërend van verfijnde wijnen tot sprankelende champagne en ambachtelijke bieren. Bij Koperbrau staan we garant voor kwaliteit en diversiteit, zodat elk evenement zijn eigen unieke smaak krijgt.
  • Exclusieve Materiaalverhuur: Maak van jouw evenement een onvergetelijke ervaring met ons uitgebreide aanbod aan eventmateriaal. Van glaswerk en koelkasten tot tapsystemen en tafel en stoelen - wij hebben alles wat je nodig hebt voor een vlekkeloos verloop.
  • Voorwaarden voor Verhuur: Ons eventmateriaal is beschikbaar voor verhuur, met als voorwaarde dat je ook jouw dranken bij ons afneemt. Dit garandeert een naadloze samenwerking en een uitmuntende service voor jouw evenement.
  • Levering of Afhaling: Bij Koperbrau begrijpen we dat gemak essentieel is. Daarom bieden we de flexibiliteit om het gehuurde materiaal te laten leveren op jouw locatie of zelf af te halen bij onze winkel.
  • Bereikbaarheid en Flexibiliteit: Wij staan wij altijd voor je klaar, zelfs tijdens jouw evenement. Ons team is 24/7 bereikbaar voor noodgevallen en tekorten aan drank. Je kunt op ons rekenen, ongeacht het tijdstip.

Onze Bonus voor Jou: Gratis Glazen!
Als een extraatje om jouw evenement nog specialer te maken, bieden wij gratis glazen bij de materiaalverhuur. Of je nu kiest voor wijnglazen, bier of feestelijke champagneglazen, wij zorgen ervoor dat elk detail klopt.

Waarom Kiezen Voor Koperbrau?

  • Kwaliteit in Alles: Van dranken tot materiaal, wij streven naar de hoogste kwaliteit.
  • Professionele Service: Ons ervaren team staat klaar om jou te ondersteunen bij elke stap van de planning.
  • Flexibiliteit: Levering of afhaling, wij passen ons aan jouw wensen aan.
  • Gratis Glazen: Bij ons is niet alleen de drank, maar ook het glaswerk een cadeautje.

Bij Koperbrau combineren we passie, kwaliteit om van jouw evenement een succes te maken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij kunnen bijdragen aan de bijzondere momenten in jouw leven!

Ons aanbod

Producten te huur

Al het materiaal om jou feest of activiteit tot in de puntjes te verzorgen.

Reinigen

De huurder dient het gehuurde of geleende materiaal steeds proper terug te brengen. Indien dat niet het geval is, wordt een reinigingskost van 10 euro aangerekend, tenzij anders vermeldt.

De huurder mag niets kleven aan of schrijven op de gehuurde of geleende materialen